فعالان کسبوکارهای آنلاین بهجای حمایت شدن، دادگاهی میشوند یا زندان میروند / قانون تجارت الکترونیک، ۲۱ سال است،تغییر نکرده!
به گزارش اقتصادکوشان به نقل از اکونگار، استارتآپها در همه دنیا با چالشهای بسیاری مواجه هستند و مهمتر از همه اینکه بتوانند برای حفظ حیات خود، سرمایهگذار جذب کنند که حتی در آن صورت هم باید ارزشهای جدیدی خلق کنند تا بتوانند گوگل و فیسبوک جدید باشند؛ در غیر این صورت از خاطرهها محو خواهند شد. با وجود این، در ایران علاوهبر چالشهای پیشفرض کسبوکارهای نوپا، مشکلاتی از کیفیت پایین اینترنت و اختلالات تا نبود رگولاتوری و فیلترینگهای گاهوبیگاه، بر دوش استارتآپهای جوان سنگینی میکند. دبیر اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی معتقد است استارتآپهای نوپا در کشور با شرایط سختی دستوپنجه نرم میکنند و اگر شرایط تغییر نکند، باید دید آنها چقدر تابآوری دارند تا بتوانند در ایران بمانند و در این شرایط دشوار میلیارد دلاری و یونیکورن شوند. آیا ممکن است با مهاجرت استارت آپ ها، فروش آنلاین نیز قطع شود؟
رضا الفتنسب با اشاره به ظرفیتهای کسبوکارهای حوزه تجارت الکترونیک بیان کرد: کسبوکارهای آنلاین نزدیک به 20 سال است که در کشور شکل گرفتند و بنیانگذاران آنها اغلب افراد جوان هستند. این موضوع بهشدت میتواند برای کشور مفید باشد، زیرا میتواند برای جوانها اشتغالزایی کند. همچنین علاقه مردم به فناوری نوآوری میتواند از ظرفیتهایی باشد که کسبوکارهای تجارت الکترونیک از آنها استفاده میکنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید