ارزش ۰.۶۷ تریلیون دلاری لوازم خانگی| نوسان قیمت مواد اولیه و کاهش قدرت خرید مردم؛ چالش بزرگ صنعتگران
صنعت لوازم خانگی کشور طی سال های اخیر تا حدی پیش رفته که توانسته است بخش قابل توجهی از نیاز داخل را تامین کند. اگرچه با ممنوعیت واردات لوازم خانگی کارشناسان و به خصوص منتقدان معتقدند این ممنوعیت ها موجب شده کیفیت محصولات این بخش آنچنان که مد نظر مشتریان است نشود.
نوسان قیمت مواد اولیه؛ چالش صنعت لوازم خانگی کشور
با این وجود برخی سازندگان و تولید کنندگان صنعت لوازم خانگی کشور می گویند تا زمانی که شرایط تولید ما در داخل یکسان با شرایط تولید در دیگر کشورها به خصوص کشورهای اروپایی و صاحب صنعت نباشد با واردات هر نوع لوازم خانگی کوچک و بزرگ مخالف هستیم.
طبق این گزارش و به گفته فعالان صنعت در حالی صنعت لوازم خانگی کشور درگیر مسائلی همچون نوسان قیمت مواد اولیه مصرفی، خرید مواد اولیه مصرفی با قیمت های نه چندان مناسب از بورس، کاهش قدرت خرید مردم و به تبع کساد بودن نسبی بازار و غیره مواجه هستند،که کشورهای پیشرفته در حال افزایش ضریب نفوذ لوازم خانگی هوشمند در منازل خود هستند.
هند، چین، کره جنوبی و آفریقای جنوبی ۵ کشور با بیشترین نرخ مالکیت لوازم خانگی هوشمند کوچک و بزرگ
در حقیقت بر اساس جدیدترین گزارشات جهانی منتشر شده توسط سایت آماری تحلیلی Statista «هند، چین، کره جنوبی و آفریقای جنوبی» از جمله کشورهایی هستند که بالاترین ضریب نفوذ لوازم هوشمند عمده در سراسر جهان را در سال ۲۰۲۳ دارند. بر اساس این گزارش مبتنی بر نظر سنجی به طور کلی خانوارها بیشتر احتمال دارد که یک دستگاه هوشمند اصلی داشته باشند تا یک دستگاه هوشمند کوچک.
داده های آماری این گزارش حاکی از این است که از نظر نرخ مالکیت لوازم خانگی هوشمند کوچک و بزرگ در سال ۲۰۲۳ کشور چین در حوزه لوازم خانگی کوچک سهمی ۳۰ درصدی در کل خانوارها دارد و در حوزه لوازم خانگی بزرگ سهمی ۳۹۹ درصدی را داشته است.
از سوی دیگر نرخ مالکیت هند در بخش لوازم خانگی کوچک هوشمند ۲۵ درصد و در بخش لوازم خانگی هوشمند بزرگ ۳۷ درصد است. ضمن اینکه نرخ مالکیت لوازم خانگی هوشمند کوچک کره جنوبی ۱۶ درصد و لوازم خانگی بزرگ ۲۷ درصد است.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است نرخ مالکیت لوازم خانگی هوشمند کوچک آفریقای جنوبی ۲۳ درصد و نرخ لوازم خانگی بزرگ هوشمند ۲۶ درصد است.
بر اساس این گزارش صنعت جهانی لوازم خانگی روند رو به رشدی دارد و پیش بینی می شود که بازار جهانی لوازم خانگی تا سال ۲۰۳۰ به ۲۸۱.۱۰ میلیارد دلار برسد. به عبارت دیگر برآورد می شود که بازار جهانی لوازم خانگی از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۰ به طور میانگین رشد سالانه حدود ۵ درصد را به ثبت برساند. به گفته کارشناسان این بازار با افزایش هزینه های مصرف کننده برای کالاهای بادوام، پیشرفت های فناوری و افزایش تقاضا برای لوازم برقی کارآمد هدایت می شود.
نکته قابل تامل در خصوص بازار جهانی لوازم خانگی اینکه لوازم آشپزخانه به یکی از اجزای ضروری خانه تبدیل شده اند که تقاضای زیادی برای لوازم ضروری خانه مانند ماشین ظرفشویی، یخچال و ماشین لباسشویی ایجاد می کند. در واقع بیشترین تقاضا برای کالا در این حوزه مربوط به لوازم آشپزخانه است. به این ترتیب رونق این بخش ها طی سال های آتی قابل پیش بینی است.
در سال ۲۰۲۴چین بیشترین درآمد از بازار جهانی لوازم خانگی را از آن خود می کند
از سوی دیگر در تازه ترین گزارش منتشر شده از سوی سایت آماری تحلیلی استاتیستا آمده است که انتظار می رود درآمد تولید شده در بازار لوازم خانگی در سرتاسر جهان در سال ۲۰۲۴ به ۰.۶۷ تریلیون دلار برسد. در واقع این گزارش پیش بینی می کند که بیشترین درآمد زایی در بخش لوازم خانگی بزرگ و اصلی باشد و ارزش بازار در سال ۲۰۲۴ در این بخش به ۰.۴۲ تریلیون دلار برسد.
این در شرایطی است که این گزارش نشان می دهد چین در سال ۲۰۲۴ با کسب درآمد ۱۶۰ میلیارد دلار بیشترین درآمد را نسبت به دیگر کشورهای در سطح جهانی از آن خود کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید