در گفتگو با مدیرعامل شرکت تولیدی روغن مینو کاسپین عنوان شد: توجه توام به کیفیت و کمیت لازمه موفقیت در تولید است
اقتصاد کوشان– در این شماره به سراغ یکی از مدیران باتجربه و آگاه در حوزه تولید روغن رفتهایم. محسن کشمیری، یکی از مدیران موفق و پیشکسوت در عرصه تولید روغن در کشور عزیزمان ایران است. ایشان با تجربه 25 ساله در حوزه تولید روغن، دانشآموخته کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی از دانشگاه تهران میباشد […]
اقتصاد کوشان– در این شماره به سراغ یکی از مدیران باتجربه و آگاه در حوزه تولید روغن رفتهایم. محسن کشمیری، یکی از مدیران موفق و پیشکسوت در عرصه تولید روغن در کشور عزیزمان ایران است. ایشان با تجربه 25 ساله در حوزه تولید روغن، دانشآموخته کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی از دانشگاه تهران میباشد که علاوه بر مدیریت واحدهای تولید روغن، به مدت 4 سال دبیر انجمن کره گیاهی کشور و تجربه سالها تدریس در دانشگاههای کشور را نیز در این حوزه داشته و دارای تالیفات گوناگون بوده که یکی از تألیفات ایشان، کتب درسی سازمان فنیوحرفهای در عرصه تولید روغن است که در مدارس این سازمان در سراسر کشور تدریس میشود. ایشان در حال حاضر، مدیرعامل شرکت تولیدی روغن مینو کاسپین میباشد.
محسن کشمیری، در گفتگو با اقتصاد کوشان، با اشاره به سبقه تاریخی شرکت تولیدی روغن مینو کاسپین، تأسیس آن را در سال 1375 عنوان و خاطرنشان کرد: بخشها و واحدهای تولیدی این شرکت طی فازبندی زمانی مختلف، به بهرهبرداری رسیدند و در سال 1384 واحد تصفیه و پالایش روغن به بهرهبرداری رسید که در ابتدا در اختیار بخش خصوصی بوده اما از سال 1399 به هلدینگ گروه صنعتی مینو ملحق شد و نام شرکت به صنایع غذایی مینو کاسپین تغییر پیدا کرد و در حال حاضر این شرکت تولیدکننده انواع روغنهای خوراکی و صنعتی با ظرفیت اسمی 400 تن در روز و میزان اشتغال 210 نفر به طور مستقیم است.
مدیرعامل شرکت تولیدی روغن مینو کاسپین راهبرد کلی شرکت را تولید روغن صنایع غذایی و مصرف خانگی برشمرد و با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر تولیدات روغن صنعتی آن در کارخانجات گروه صنعتی مینو مصرف می شود، افزود: این شرکت با برند مینو اویل در حوزه تولید روغن مصرف خانگی (اعم از روغن جامد و مایع سرخ کردنی و مایع مخصوص پختو پز) در حال کار است.
ایشان با اشاره به ممنوعیت صادرات روغن و با بیان اینکه تمام تولیدات این شرکت در داخل کشور مصرف میشود، در رابطه با صنعت پخش این مجموعه گفت: 22 نماینده اصلی پخش ما در سراسر کشور، توزیع محصولات را به شکل پخش مویرگی بر عهده دارند و علاوه بر این، در فروشگاههای زنجیرهای پیوند با برند مینومارکت، محصولاتمان را بهصورت مستقیم عرضه میکنیم.
بزرگترین چالش صنعت روغن
کشمیری با بیان اینکه 90 درصد مواد اولیه روغن مصرفی کشور وارداتی است، افزود: با توجه به این امر و پس از آزادسازی نرخ ارز و حذف ارزهای حمایتی از روی کالاهای اساسی ازجمله روغن، قیمت روغن به شدت افزایش یافت؛ قیمت روغن خام با افزایش 5ونیم برابری مواجه شد و درنتیجه سرمایه در گردش مورد نیاز برابر واحدهای تولیدی روغن به 6 برابر افزایش یافت که این امر، بزرگ ترین چالش صنایع از جمله صنعت روغن بود و واحدها برای تأمین نقدینگی دچار مشکل شدند و تسهیلات بانکی نیز کفاف این حجم از تولید را نداد و نتوانستند منابع لازم را در اختیار شرکت های تولیدی قرار دهند.
ایشان با بیان اینکه انتظار این بود که در مقطع زمانی اصلاح نرخ ارز، برای واحدهای تولیدی زمان تنفس یا منابعی در نظر گرفته میشد تا این واحدها بتوانند خود را با شرایط جدید وفق دهند و کمتر دچار بحران شوند، گفت: افزایش 6برابری نقدینگی مورد نیاز برای صنعت یک عدد بزرگی است و این امر واحدهای تولیدی را دچار اشکال کرد و در نتیجه مجبور شدند تا با ظرفیت کمتری تولید کنند و چالش های دیگری همچون کاهش فروش و سودآوری را متحمل شوند.
مدیرعامل شرکت تولیدی روغن مینو کاسپین با اشاره به استانداردهای لازم روغن خوراکی که از سوی سازمانهای ذی ربط مصوب میشود، بر اهمیت توجه به این استانداردها و تولید محصولات جدید و روغنهای اصلاح شده از نظر تغدیه مناسب تأکید کرد و افزود: یکی از این محصولات، روغنهای غنی شده با ویتامین ها است که چند وقتی است در دستور کار شرکت تولیدی مانیز قرار گرفته است.
نقشه راه مینو کاسپین
ایشان بر اهمیت دیدگاه مدیر یک شرکت تولیدی بر میزان کیفیت و کمیت تولید و همسویی این دو مهم با هم اشاره کرد و در رابطه با نقشه راه شرکت تولیدی مینو کاسپین گفت: هدف ما بر این است تا در کنار تولید انبوه، مسائل کیفی و بهروزرسانی روغنهای سلامت محور را مورد توجه قرار دهیم و نقش مدیر در توجه به کیفیت و کمیت و موفقیت در تولید بسیار اثرگذار است. هدف ما در نهایت، تولید در راستای سیاستهای سلامت محور وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر بهبود تغدیه است تا یک محصول با کیفیت مناسب به دست مصرفکننده برسد.
این تولیدکننده با اشاره به چالشهای متعدد عرصه تولید بر لزوم همراهی و همکاری بخش خصوصی و دولتی در کنار هم برای طرح، ارائه راهکار و حل مشکلات تأکید کرد و گفت: برای هر مشکلی با اجماع این دو گروه میتوان راهکاری پیدا کرد و در حال حاضر، صنایع روغن نباتی کشور نیاز به حمایت بیشتر از سوی دولت دارد تا با تأمین چرخه نقدینگی خود بتواند امنیت غذایی را در سطح کشور ایجاد کند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید