دست و پا زدن اندیشه در شرایط زیان! این شرکت تولیدی ایمن خودرو ایمنی ندارد
اقتصاد کوشان- مدیرعامل شرکت اندیشه ایمنی خودرو از ادامه روند ۴۰ساله این شرکت در شرایط زیان خبر میدهد و تاکید دارد که دانش مختص یک کشور نیست دانش جهانی است و چنانچه تسهیلگری وجود داشت، اندیشه همچون الجی و سامسونگ مطرح شده بود. علی مولایی، مدیرعامل شرکت اندیشه ایمنی خودرو و موسس گروه صنعتی اندیشه […]
اقتصاد کوشان- مدیرعامل شرکت اندیشه ایمنی خودرو از ادامه روند ۴۰ساله این شرکت در شرایط زیان خبر میدهد و تاکید دارد که دانش مختص یک کشور نیست دانش جهانی است و چنانچه تسهیلگری وجود داشت، اندیشه همچون الجی و سامسونگ مطرح شده بود.
علی مولایی، مدیرعامل شرکت اندیشه ایمنی خودرو و موسس گروه صنعتی اندیشه که اکنون هفتمین دهه از زندگی خود را سپری میکند و نیم قرن سابقه کار دارد، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادکوشان با اشاره به تاسیس این گروه صنعتی در ۴۰ سال قبل، مدیریت چهار شرکت متشکل از دو شرکت صنعتی و دو شرکت دیگر در دریاکنار در زمین ۲۵هزار متری که در آن حدود ۶۰۰ نیروی کار فعالیت دارند، را برعهده دارد.
این شرکتها ایربگ، غربیلک فرمان، دسته راهنما و کمربند ایمنی با دانش روز دنیا را برای خودروسازانی همچون ایران خودرو تولید میکنند، سهم بازار اندیشه در کمربند ایمنی ۵۰ درصد، ایربگ ۲۵ درصد و در غربیلک فرمان سهم متغیر ۵۰درصدی است.
مولایی با اشاره به راهانداری یک شرکت دانشبنیان جدید برای قطعهای حیاتی در خودروهای انژکتوری بهنام acu، تاکید دارد که محصولات گروه اندیشه با استانداردهای جهانی تحت لایسنس تولید میشوند و بعد از نصب بر روی خودرو به مرکز تست خارجی ارسال و تایید میشدند که اکنون با وجود افزایش هزینهها انجام این مهم مشکل است.
مدیرعامل شرکت اندیشه ایمنی خودرو با اعلام اینکه تولید گروه اندیشه دیگر بهصرفه و اقتصادی نیست، یادآور میشود؛ این پنجمین سال است که گروه صنعتی اندیشه زیان میدهد این روند نمیتواند ادامه داشته باشد و دست خودمان هم نیست.
وی با بیان اینکه هزینه مواد اولیه بیش از ۳ برابر شده، افزود: قبلا در بخش مواد اولیه حدود یک سال و سه ماه محصول جلو بودیم، الان با توجه به تغییرات دائمی نرخ ارز شرکت در حاشیه زیان قرار گرفته است، از این رو ادامه تولید زیانآور است اما بنا بر مسئولیت اجتماعی و اعتقادی، انسانیت و یا هر چیزی که اسمش را میگذارید، تولیدمان ادامه دارد.
مولایی با اشاره به خاطرهای میگوید؛ بنده در کودکی دفترچهای داشتم که شعارهای پشت خودروهای را نت برداری میکردم، یکی این بود که “تیغ بران گر به دستت داد روزگار هر چه خواهی ببر اما نبر نان کسی” این شعار خیلی مفهوم دارد.
این صنعتگر ادامه میدهد؛ اینکه نیروهای کار بیکار شوند درست نیست، حدود ۳۵۰ خانم مشغول به کار چگونه زندگی بگذرانند؟ چه کسی میتواند اینها را بیکار کند، یک آدم سالم نان کسی را قطع نمیکند، فرزندان از والدین توقع نان و پول دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در کنار بحث نرخ ارز، بحث کنترلهای دستوری قیمت نیز برایمان چالش ایجاد کرده است، گفت: به دارایی دستور میدهند که هر ساله افزایش چند درصدی درآمد داشته باشد، دارایی هم از ما طلب مالیات میکند، درحالی که ما هم باید محصولات را گران کنیم و این چند درصد را تامین کنیم تا مالیات پرداخت شود.
مولایی با بیان اینکه اهداف درازمدت من جهانی شدن بود، اعلام میکند؛ شرکت اندیشه ۴۰ سال سابقه دارد، شرکت الجی یا سامسونگ چقدر سابقه دارد؟ سامسونگ تولیدکننده قطعات خودرو بود که به تولید موبایل روی آورد و جهانی شد.
موسس گروه صنعتی اندیشه با اشاره به اهمیت ارتباطات بینالمللی، گفت: اکنون راههای ارتباط بسته شده، درحالیکه طبق توافق قرار بود محصولاتمان را به یک شرکت در آلمان ارسال کنیم و از آنجا که تحویلشان روزانه بود، ما برای اجاره یک انبار در آلمان برنامهریزی کردیم اما اکنون نمیتوان به آلمان رفت و ممنوع است.
وی در پایان میگوید؛ دانش مختص یک کشور نیست، دانش جهانی است ما با ۱۰ کشور کار میکردیم اما اگر میتوانستیم محصولاتمان را بفروشیم، امروز میتوانستیم برای خود الجی و سامسونگ باشیم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید